Huwelijk Femke & Bjorn

Femke en Bjorn | Herenthout

Femke en Bjorn kozen voor een herfstbruiloft tijdens oktober, met veel warme kleuren en vintage vibes. Tijdens het kennismakingsgesprek met Femke was het meteen duidelijk wat haar visie was: een warme herfstbruiloft in intieme kring. Femke en Bjorn kozen dan ook voor Leibeekhof, een vakantiehuis in Herenthout, als locatie voor het klaarmaken, diner en avondfeest. De perfecte locatie om hun liefde te vieren met hun twee kindjes en hun nabije familie.

Voor de locatie van hun huwelijksfoto’s kozen Femke en Bjorn voor de Kruiskensberg, een bos in Nijlen. De hoop op mooi gekleurde bomen was helaas ongegrond, aangezien de herfst erg zacht begonnen was en alle bomen dus hun groene blaadjes nog hadden. Alle geluk heb ik toch een kleine herfst-touch kunnen toevoegen met het bewerken van de foto’s.

De versiering in het zaaltje voor hun feest werd helemaal zelf door Femke en haar familie voorzien. Met persoonlijke foto’s, snoepbokalen, gipskruid en bloemen met warme tonen zorgde Femke zo voor een persoonlijke en gezellige uitstraling van het anders sobere zaaltje. Zeker de snoepbokalen en het heerlijke dessertbuffet waren een grote hit bij de kindjes (én stiekem ook bij deze fotografe!).

Bekijk hieronder de foto’s van het klaarmaken van de bruid, de first look, het burgerlijk huwelijk, de huwelijksreportage, hun eigen opgestelde huwelijksceremonie en natuurlijk het feest!