Huwelijk Femke & Bjorn

Femke en Bjorn | Herenthout

Femke en Bjorn kozen voor een herfstbruiloft tijdens oktober, met veel warme kleuren en vintage vibes. Tijdens het kennismakingsgesprek met Femke was het meteen duidelijk wat haar visie was: een warme herfstbruiloft in intieme kring. Femke en Bjorn kozen dan ook voor Leibeekhof, as their location for the getting ready photos, the family diner and even the evening party.

Voor de locatie van hun huwelijksfoto’s kozen Femke en Bjorn voor de Kruiskensberg, een bos in Nijlen. De hoop op mooi gekleurde bomen was helaas ongegrond, aangezien de herfst erg zacht begonnen was en alle bomen dus hun groene blaadjes nog hadden. Alle geluk heb ik toch een kleine herfst-touch kunnen toevoegen met het bewerken van de foto’s.

De versiering in het zaaltje voor hun feest werd helemaal zelf door Femke en haar familie voorzien. Met persoonlijke foto’s, snoepbokalen, gipskruid en bloemen met warme tonen zorgde Femke zo voor een persoonlijke en gezellige uitstraling van het anders sobere zaaltje. Zeker de snoepbokalen en het heerlijke dessertbuffet waren een grote hit bij de kindjes (én stiekem ook bij deze fotografe!).

Take a look below for photos of the getting ready of the bride, the first look, the civil wedding ceremony, the bridal portraits, their own wedding ceremony and of course the party!