Tastbare herinneringen aan de mooiste momenten

Een fotoshoot of huwelijksreportage is een investering. Een investering die het in mijn, en hopelijk jullie, ogen waard is. Hoe jammer is het dat je die investering niet omzet in tastbare herinneringen die je telkens opnieuw kan zien en aanraken. Natuurlijk wil je digitale foto’s voor je sociale media en de achtergrond van je telefoon en laptop, maar waarom zou je dit niet combineren met mooie fotoproducten?

Geef jezelf een prachtig aandenken aan een speciale periode of moment met kwalitatieve fotoproducten. Blader door een prachtig album met je kinderen, geniet elke dag van je muurdecoratie of vervang jaarlijks je prints aan de muur.

Laat mij je helpen om zonder zorgen de beste producten uit te kiezen, om kwalitatieve drukkers te vinden en je te helpen in de keuze qua materialen en afmetingen. Kies uit fotoalbums, muurdecoratie in verschillende materialen en kwalitatieve afdrukken.

De producten hieronder zitten standaard in het aanbod. Zoek je iets anders? Dan help ik je met veel plezier in de zoektocht.

Harmonicaboekjes

Je mooiste herinneringen altijd bij de hand? Met dit setje harmonicaboekjes heb je je foto’s altijd op zak dankzij het kleine formaat van 8x8cm. De foto’s binnen het boekje zijn 7x7cm.

De boekjes bestaan uit een velvet cover beschikbaar in lichtroze, oker, lichtgrijs, grijs, emerald green en diep zeeblauw. Ze bestaan uit fotopapier, gevouwen als een harmonica, met 17 foto’s. Het boekje sluit magnetisch zodat de foto’s binnenin mooi bewaard worden. De harmonicaboekjes komen met een bewaardoosje zodat je kan kiezen om ze daarin te steken of voor als je ze cadeau wil doen.

Deze set bestaat uit 3 boekjes, perfect voor eentje voor jezelf en 2 voor de grootouders, meter en peter of nonkels en tantes. 

Prijs per 3: €90. De kleur van het harmonicaboekje op de foto’s hiernaast is okergeel. Love is één van de opties in opschrift. Kies zelf uit verschillende ontwerpen.

Luxe fotoafdrukken

Geef je foto’s een vaste plaats in je interieur. Met de luxe fotoafdrukken kies je zelf hoe je je foto’s wil tentoonstellen. Van kleine afdrukken voor de grootouders tot grote afdrukken om in te lijsten. Of misschien een combinatie van beide?

Ik help je graag met mooie composities of de juiste keuze keuze in foto’s. Graag een collage van foto’s met verschillende afmetingen? Of een mooie instawall met foto’s in hetzelfde formaat? Of één grote foto, mooi ingelijst en tot in het detail afgewerkt?

Set van 5 10×15 luxe afdrukken = € 25.00
Luxe afdruk 20×30 = €25.00
Luxe afdruk 30×40 = €30.00
Luxe poster 50×70 = €60.00
Luxe poster 60×90 = €80.00

Andere formaten mogelijk op aanvraag.

Luxe fotoalbum - classic

Het classic fotoalbum meet 20x20cm en bevat 14 platliggende, dikke pagina’s. De foto’s worden op een dik papier geprint met een speciale coating waardoor de pagina’s nagenoeg niet te beschadigen zijn. Geen vettige vingers of angst als je album door de handen van je familie gaat.

Voor de cover kies je uit 70+ kleuren, waarvan 30+ linnen kleurtjes, 25+ fauxlederen kleurtjes en ongeveer 7 velvet of suede kleurtjes. Standaard inbegrepen zit ook de personalisatie van een tekst naar keuze op de voorste schutpagina. Bovendien zijn er nog verschillende extra opties waaronder een acrylic cover, personalisatie op de cover en een bewaardoos met of zonder usb.

Het luxe fotoalbum kan bij elke fotoshoot aangekocht worden en is beschikbaar vanaf €199 (incl. 14 pagina’s en personalisatie op het voorblad). Liever een album op maat? Ik zit graag met jullie samen om alle opties te bespreken.

Luxe fotoalbum - maxi

Het maxi fotoalbum meet 30x30cm en bevat 24 platliggende, dikke pagina’s. De foto’s worden op een dik papier geprint met een speciale coating waardoor de pagina’s nagenoeg niet te beschadigen zijn. Geen vettige vingers of angst als je album door de handen van je familie gaat.

Voor de cover kies je uit 70+ kleuren, waarvan 30+ linnen kleurtjes, 25+ fauxlederen kleurtjes en ongeveer 7 velvet of suede kleurtjes. Standaard inbegrepen zit ook de personalisatie van een tekst naar keuze op de voorste schutpagina. Bovendien zijn er nog verschillende extra opties waaronder een acrylic cover, personalisatie op de cover en een bewaardoos met of zonder usb. 

Het maxi fotoalbum zit standaard bij elk huwelijkspakket, maar kan ook extra aangekocht worden voor een andere fotoshoot of voor bijvoorbeeld de ouders of getuigen (vanaf €299).

Acrylic fotoblokken

Geef je graag 1 foto een speciale plek in je huis? Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Met de acrylic fotoblokken breng je je foto’s tot leven. Doordat ze zelfstandig blijven staan, zijn ze perfect om je foto tentoon te stellen in je woonkamer, de eetkamer of zelfs op je bureau! Door het acrylic glas komen heldere kleuren prachtig tot zijn recht. Het ideal cadeau voor papa’s of mama’s, grootouders of tantes en ooms. 

De fotoblokken zijn in verschillende afmetingen te bestellen.
Fotovoorbeeld: 13 x 18 cm acrylic block voor €110.