Fotosessies

De fotosessie zelf vindt plaats in mijn thuisstudio in Lier of op locatie. Een newborn of babyshoot zal altijd in de studio plaatsvinden. Familie-, zwangerschap-, of koppelshoots vinden naar mijn voorkeur buiten op Iocatie plaats. Denk hierbij aan de heide, een bos of een park. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van de omgeving en het natuurlijke licht om jullie zo mooi en gevarieerd mogelijke foto’s te bezorgen. Voor kinderen is een buitenlocatie ook het leukste aangezien het voor hen dan een avontuur wordt in plaats van geforceerd poseren.

Na de fotosessie nodig ik jullie graag (opnieuw) in de studio uit. Hier krijgen jullie de foto’s voor de eerste keer te zien! Op dit moment kunnen jullie jullie inbegrepen foto’s kiezen én kan ik jullie indien gewenst advies geven over de verschillende productopties. Door de huidige ontwikkelingen in verband het Covid19-virus, kan u ook kiezen voor een online galerij in plaats van een studiobezoek. 

Klik op uw gewenste fotoshoot of fotoreportage voor meer informatie en mijn portfolio.

Laat jezelf, alleen of met je partner/gezin, op foto vastleggen tijdens één van de meest bijzondere periodes van je leven.

Vandaag is jouw wondertje zo klein als hij/zij ooit zal zijn. Laat hem/haar nu op beeld vastleggen voor eeuwig durende herinneringen.

De band tussen jou en je kind(eren) centraal. Geschikt voor liefdevolle speel-, knuffel- en/of borstvoedingsfoto’s.

Voor alle koppels die hun liefde willen vieren en op beeld laten vastleggen.

Liefdevolle, spontane en authentieke foto’s van het hele gezin samen.

Vier jullie huwelijksdag met de mooiste foto’s om nog vele jaren met veel liefde op terug te kijken.

Stijlgids

Wat moet ik aantrekken voor mijn fotosessie? Dé vraag die het meeste krijg! Niet elke kleur staat mooi op foto, dus ik geef jullie met veel plezier enkele voorbeelden en tips!

Client closet

Wist je dat ik ook een ‘klantenkast’ heb met jurken en andere kledingstukken die je kosteloos kan lenen? Bekijk hier de verschillende items in de client closet.

Lieve woorden