Wedding

Jullie perfecte dag is net dat, perfect voor jullie. Dit kan een intieme huwelijksceremonie met jullie tweetjes zijn, een elopement of huwelijk in het buitenland, een uitbundig dansfeest met de hele familie en al jullie vrienden, of iets net daartussen. 

Tijdens jullie huwelijk ben ik niet alleen jullie huwelijksfotograaf, maar ook jullie ‘professionele third wheel’ en vertrouwenspersoon in één. Ik bekijk mee jullie planning, bekijk hoe we het beste de fotomomenten kunnen inplannen en steek de speldjes terug goed in je haar moesten ze loskomen. 

Aangezien het een erg belangrijke dag is die jullie met mij delen, zit ik graag met jullie samen om te kijken of er een ‘klik’ is, zowel voor jullie als voor mij. Want dat jullie je goed bij mij voelen is voor mij erg belangrijk!

Bekijk hieronder mijn portfolio qua huwelijksfotografie of scroll voor meer informatie naar onderaan de pagina! 

Recent weddings

Benieuwd naar hoe ik jullie dag vastleg? Bekijk hieronder een mini samenvatting van enkele recente huwelijksreportages. Zo hebben jullie al iets meer een idee van hoe ik jullie huwelijksdag op beeld zou zetten. Bovendien krijgen jullie tijdens het kennismakingsgesprek ook de kans om een volledige huwelijksdag te bekijken zodat jullie een idee hebben van hoe verschillende onderdelen van jullie dag gefotografeerd zullen worden. 

Your lovestory, perfectly you

Jullie perfecte dag is net dat, perfect voor jullie. Dit kan een intieme ceremonie met jullie tweetjes (of elopement) zijn, een uitbundig dansfeest met de hele familie en al jullie vrienden, of iets net daartussen. Ieder’s perfecte dag ziet er anders uit. Daarom zit ik graag met jullie samen om in detail te bespreken hoe jullie jullie perfecte dag zien. Tijdens dit inleidend gesprek of kennismakingsgesprek kunnen we zien of we een match zijn en kunnen we in detail bespreken wat jullie verwachtingen zijn van jullie huwelijksfotograaf.

Op jullie huwelijksdag zal ik jullie overal vergezellen waar jullie dit willen. Tijdens het begeleidend gesprek bekijken we ook van welke momenten jullie zeker foto’s willen:

♡ Haar, make-up en aantrekken jurk
♡ Bruidegom die zich klaarmaakt
♡ Eerste blik / First look
♡ Ceremonie (stadhuis, kerk of speciale locatie)
♡ Huwelijksportretten
♡ Receptie of lunch in besloten kring
♡ Diner en speech 
♡ Avondfeest: eerste dans en aansnijden van de taart

Koester je herinneringen

Na jullie huwelijksdag worden de foto’s tot in het detail bewerkt. Deze bewerking is een essentieel onderdeel om de foto’s in lijn met mijn stijl te krijgen, zoals te zien in mijn portfolio. Aangezien een huwelijksreportage tussen 250 en 600 foto’s bevat, duurt het bewerkingsproces maximaal 4 tot 6 weken. Nadien krijgen jullie een persoonlijke online galerij waar jullie alle foto’s kunnen downloaden. Deze galerij kunnen jullie ook met familieleden en vrienden delen zodat zij zelf hun foto’s kunnen downloaden.

Nadat jullie de foto’s voor het eerst gezien hebben, begin ik met het ontwerp van jullie huwelijksalbum. Hierbij maak ik een selectie van de foto’s om op de mooiste manier jullie trouwdag weer te geven. Als het ontwerp klaar is, kunnen jullie dit eerst bekijken alvorens het album besteld wordt.

Jullie huwelijksalbum wordt op maat gemaakt en er zijn dus verschillende opties om jullie album zo persoonlijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan het materiaal (velvet, veganistisch leder en linnen), aan de kleur en het opschrift. Het standaardalbum bevat 12 dubbele pagina’s en is 30 x 30 cm groot. Kies ook uit verschillende extra opties om uw album nog persoonlijker te maken: bijvoorbeeld een bijpassende bewaardoos, USB, acrylic cover en meer!

Het is ook mogelijk om een huwelijksalbum in combinatie met 2 ouderalbums te bestellen. Dit zijn exacte kopieën van jullie huwelijksalbum, maar in kleiner formaat (20x20cm). Het perfecte cadeautje voor jullie ouders of getuigen.

Wil je al eens voor mijn camera staan om te wennen voor de grote dag? Goed nieuws! Je kan bij mij ook een verlovingsfotoshoot inplannen! Kiezen jullie Nikki Ickx Photography voor jullie huwelijk? Dan krijgen jullie 25% korting op een verlovingsshoot! Zo heb je al een shoot incl. 20 digitale foto’s voor 225 euro.

Huwelijkscollecties

Hieronder staan 3 voorbeeldpakketten op basis van het gewenste aantal uren huwelijksfotografie. Deze pakketten dienen ter prijsindicatie; het is altijd mogelijk om extra uren toe te voegen aan 1 van onderstaande pakketten. Tijdens het hoogseizoen van mei tot september is er een minimum van 5u huwelijksfotografie op vrijdagen en zaterdagen. 

Staan jullie gewenste uren er niet bij? Trouwen jullie in het buitenland? Aarzel dan niet om me te contacteren voor een offerte op maat!

Extended

huwelijkscollectie

2199
Kennismakingsgesprek
12 uur fotografie
Persoonlijke online galerij
600+ bewerkte foto's
Sneak preview binnen 48u
Luxe fotoalbum

Essential

huwelijkscollectie

1599
Kennismakingsgesprek
8 uur fotografie
Persoonlijke online galerij
350+ bewerkte foto's
Sneak preview binnen 48u
Luxe fotoalbum

Basic

huwelijkscollectie

1149
Kennismakingsgesprek
5 uur fotografie
Persoonlijke online galerij
200+ bewerkte foto's
Sneak preview binnen 48u
Luxe fotoalbum

Bovenstaande prijzen zijn excl. vervoerskosten (€0,50/km). De eerste 20km zijn gratis.

Graag eens kennis maken of meer informatie?