Motherhood

Fotoshoot waarbij de band tussen jou en je kind(eren) centraal staat. Een liefdevolle fotosessie waarbij er plek is voor kusjes, knuffels, lachjes en gespeel. Deze sessie is perfect om jullie band op beeld vast te leggen, of om te gebruiken als intieme fotoshoot om jullie borstvoedingsmoment op beeld te leggen. Bij een motherhoodshoot zijn er geen regels, buiten ‘no dads allowed’. Deze keer sta jij niet achter je smartphone of camera om foto’s van je partner en kinderen te nemen, maar neem ik mooie en tijdloze foto’s van jou als mama.

client closet & stijlgids

 De meest voorkomende vraag: wat moet ik aandoen voor mijn fotosessie?

Hieronder vind je een knop naar de stijlgids en client closet. In de stijlgids staan verschillende kleurenpaletten en outfit-ideeën waarop je je eigen outfit kan baseren. Hier geef ik een beetje uitleg over welke kleuren mooi staan op foto, maar kan je ook meteen enkele combinaties bekijken zodat je zelf kan zien welk kleurenpalet jou aanspreekt.

Ook heb ik een client closet waar verschillende kledingstukken in zitten die je kosteloos kan lenen voor je sessie. Denk hierbij aan zwangerschapsjurken, gewone jurken, jumpsuits en meer!

Meer informatie via onderstaande links:

Persoonlijke galerij

Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Luxe

Motherhood shoot

399
Sessie van 30-60 min
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. alle foto's in de galerij
Galerij bevat 30 tot 60 foto's

Classic

Motherhood shoot

299
Sessie van 30-60 min
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 20 digitale bestanden
Keuze uit min 30 foto's

Mini

Motherhood shoot

199
Sessie van 1 uur
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 10 digitale bestanden
Keuze uit min 25 foto's

Bovenstaande prijzen zijn excl. vervoerskosten bij meer dan 10km rond Lier.

Meer informatie of een motherhood sessie boeken?

De algemene voorwaarden kan je hier lezen.