Lovebirds

Gaan samenwonen, verloofd, getrouwd of gewoon heel erg verliefd? Laat jullie liefde op beeld vastleggen via een huwelijksreportage of koppelshoot! Tijdens de koppelfotoshoot wordt er ruimte gelaten voor ongedwongen, spontane en intieme momenten. We vieren jullie liefde met het inplannen van een date night activiteit zodat het voor jullie minder als een fotoshoot aanvoelt, maar echt als een moment met jullie tweetjes (en mij als jullie third wheel). Zo denk ik bijvoorbeeld aan: minigolfen, een pizza &. wijn picnic in een groene zone, een wandeling bij zonsondergang, smoutebollen eten op de kermis, etc.

 

De perfecte koppelfotoshoot draait volledig rond jullie en jullie interesses. Worden jullie ook enthousiast van bovenstaande tekst? Stuur mij een mailtje of vul het contactformulier onderaan in om een lovebirds fotosessie in te plannen. ♡

client closet & stijlgids

 De meest voorkomende vraag: wat moet ik aandoen voor mijn fotosessie?

Hieronder vind je een knop naar de stijlgids en client closet. In de stijlgids staan verschillende kleurenpaletten en outfit-ideeën waarop je je eigen outfit kan baseren. Hier geef ik een beetje uitleg over welke kleuren mooi staan op foto, maar kan je ook meteen enkele combinaties bekijken zodat je zelf kan zien welk kleurenpalet jou aanspreekt.

Ook heb ik een client closet waar verschillende kledingstukken in zitten die je kosteloos kan lenen voor je sessie. Denk hierbij aan zwangerschapsjurken, gewone jurken, jumpsuits en meer!

Meer informatie via onderstaande links:

Persoonlijke galerij
Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Luxe

Koppelfotoshoot

399
1 hour session
Gebruik van de client closet
Professional editing
Incl. alle foto's in de galerij
Galerij bevat 30 tot 60 foto's

Classic

Koppelfotoshoot

299
1 hour session
Gebruik van de client closet
Professional editing
Including 20 digital images
Keuze uit min 30 foto's

Mini

Koppelfotoshoot

199
Sessie van 30min
Gebruik van de client closet
Professional editing
Incl. 10 digitale bestanden
Choose from min. 25 photos

The prices above do not include transport over 10kms surrounding Lier.

Meer informatie of een lovebirds sessie boeken?

De algemene voorwaarden kan je here lezen.