Client closet

Geen inspiratie voor je outfit? Ik heb ook een client closet of ‘klantenkast’ met jurken en andere kledingitems die je kosteloos kan lenen voor je fotoshoot! Bekijk hieronder de items met wat extra uitleg en natuurlijk de maat. Veel van mijn jurken zijn in een stretchy materiaal gemaakt zodat ze voor meerdere lichaamstypes passen.

Leen je graag een item uit de client closet? Laat mij dit enkele dagen voor de fotosessie weten, zodat ik kan zorgen dat de jurk gewassen en gestreken klaar ligt. Is de fotosessie op locatie? Dan raad ik aan een outfit aan te doen waarbij je makkelijk kan wisselen. Bijvoorbeeld een legging met topje. Ik neem ook een groot deken mee waarachter je kan wisselen.

De klantenkast wordt steeds verder uitgebreid. Het is dus de moeite waard om een week voor je sessie nogmaals even te checken. Tot snel!

Alicia

Small tot X-large « Bump Friendly

Roest linnen two-piece bestaande uit rok en top. Kan uit elkaar gedragen worden met blote buik, of kan ook aan elkaar gedragen worden voor een jurk effect.

Anne

Small tot medium

Off white jurk met V-hals en diep uitgesneden rug. Weinig tot geen stretch. Zacht stofje dat mooi valt.

Belinda

Small tot large

Kanten top met off the shoulder pofmouwen. Kan zowel voor zwangere als niet-zwangere vrouwen. Door de stretch stof makkelijk te dragen door verschillende maten.

Daphne

Small « Bump Friendly

Witte kanten jurk, off the shoulder. Is niet stretchy, maar kan wel voor een kleiner buikje.

Evelyne

Small tot large « Bump Friendly

Roest A-lijn jurk met dunne bandjes en lage rug. Kan zowel voor zwangere als niet-zwangere vrouwen. Mooie zachte V decolleté.

Jane

Small tot large

Kanten top met off the shoulder pofmouwen. Kan zowel voor zwangere als niet-zwangere vrouwen. Door de stretch stof makkelijk te dragen door verschillende maten.