Huwelijk Thalia & Thomas

Thalia & Thomas | Brasschaat

Als locatie voor hun huwelijk kozen Thalia & Thomas voor het Kasteel Van Brasschaat. Een prachtig oud kasteeltje in een park dat volledig gerenoveerd werd tot een mooie feestlocatie. De perfecte achtergrond voor hun ceremonie, hun huwelijksfoto’s, het diner, de receptie en natuurlijk ook het avondfeest. Via onderstaande foto’s kunnen jullie een klein deeltje van de dag mee beleven.

Ceremonie

Thalia en Thomas kozen ervoor om geen first look te houden, maar elkaar voor het eerst te zien voor het ‘altaar’. Een heel emotioneel moment dus, waar ze al meer dan een jaar naartoe geleefd hebben.

Receptie

Na de ceremonie vond er een receptie in intieme kring plaats.

Huwelijksfoto’s

Tijdens de receptie verdwenen we voor een halfuurtje om de huwelijksfoto’s te gaan nemen. Voor de huwelijksportretten bleven we in het park, met de bloesems en het kasteel als achtergrond.

receptie & Diner

Na de huwelijksfoto’s was het tijd voor het diner en daarna nog een laatste kleine receptie in afwachting tot de avondgasten. Tussen de gangen door hebben we ook nog enkele groepsfoto’s getrokken én alle mogelijke combinaties op foto gezet: de ouders, grootouders, familie van de bruid, familie van de bruidegom, de getuigen, etc. Bovendien was deze tussenperiode het perfecte moment voor een speciaal moment tussen de bruidegom, zijn papa en kersverse schoonpapa: het roken van een sigaar en het drinken van een glaasje whisky als toost.

Avondfeest

Na toekomst van het avondfeest was het tijd voor taart en daarna… dansen dansen dansen! Met een gepersonaliseerde taart met hun katten op én een prachtig gechoreografeerde eerste dans die verschillende mensen tot tranen beroerde. Als afsluiter een knaller van een feest dat nog lang niet gedaan was toen ik vertrok.