Huwelijk Stephanie & Jonas

Stephanie en Jonas, Boechout

Jonas en Stephanie trouwden tijdens de zomer van 2021 in Boechout, waar ze sinds enige tijd samen met hun dochtertje wonen. Het was een dag vol liefde met vrienden en familie, tijdens die paar weken dat dit mocht tijdens de Coronaperiode. De toon werd al gezet bij de first look waarbij Jonas met tranen in zijn ogen zijn prachtige verloofde en dochter voor het eerst in hun witte jurken zag. De dag die volgde was hier een mooi vervolg van: een dag met veel gelach, liefde en af en toe een traantje.

Voor de locatie van hun huwelijksfoto’s kozen Stephanie en Jonas voor Wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout. De mooie donkergroene wijnstruiken en witte stenen molen vormden de perfecte achtergrond voor Stephanie’s witte bruidsjurk en Jonas’ donkerblauwe pak.

De versiering in het zaaltje voor hun feest werd helemaal zelf door Stephanie en haar familie voorzien. Met bloemen in glazen bokalen, een witte loper, witte doeken en ballonnen werd het scoutslokaal helemaal omgetoverd tot een mooie feestlocatie. En de Photo Booth en het springkasteel zorgde voor extra plezier bij de gasten!

Bekijk hieronder de foto’s van het klaarmaken van de bruid, de first look, het burgerlijk huwelijk, de huwelijksreportage, hun eigen opgestelde huwelijksceremonie en natuurlijk het feest!

Voor hun huwelijksalbum kozen Stephanie en Jonas voor een suede omslag in de kleur Sand Dune.