Huwelijk Kelsey & Ben

Kelsey en Ben | Bierbeek, Leuven

Na twee jaar uitstellen door Corona konden Kelsey en Ben eindelijk hun huwelijk ook écht vieren. Ondertussen al meer dan een jaar man en vrouw, maar de bruidsjurk was nog niet tevoorschijn mogen komen. Het beloofde dus een super feest te worden!

Bij het binnenkomen in de B&B waar Kelsey en haar gevolg zich klaar maakte, viel als eerste mij haar haar op. Waar het nog blond was bij het kennismakingsgesprek, was het nu een prachtig roze. Afhankelijk van het licht veranderde het tussen donker roze en rosé rood/roze. Mijn eerste woorden waren dan ook “Amai, ik vind uw haar echt bangelijk!”.

Na foto’s van de bruid, de make-up, het haar en de jurk, konden we richting Ben’s ouders vertrekken. Een uur te laat, maar de beste dingen laten op zich wachten he ;). AIs fotograaf kwam ik als eerste aan om de first look te fotograferen. Voor Ben was het dan ook een opluchting toen ik de deur binnen stapte, met een joviale “Alez, betekent dit dat ze onderweg is?”. Al moest Ben een kwartiertje later toch zelf toegeven dat het de moeite waard was om te wachten.

Na de first look, reden we zo snel mogelijk door naar het domein Berkenhof in Bierbeek. Daar stond de papa van Kelsey te wachten om zijn dochter in haar bruidsjurk te zien. Kelsey’s papa is van de Verenigde Staten afkomstig en heeft dus lang op dit moment moeten wachten. Het moment dat hij na Corona eindelijk zijn dochter zag, en nu enkele dagen later het moment dat hij zijn dochter in haar bruidsjurk zag. Natuurlijk een erg emotioneel moment voor zowel de papa als mama en dochter.

Hierna was het tijd voor de huwelijksfoto’s. We moesten snel zijn want we hadden slechts 20min de tijd alvorens de rest van de gasten toekwam en Kelsey en Ben zich dus moesten verstoppen om hun outfits verborgen te houden voor de gasten.

Na de huwelijksfoto’s kon de ceremonie beginnen. Eindelijk de geloften uitwisselen die ze al bijna 2 jaar dagelijks uitvoerden. De ceremonie vond plaats in de tuin van het Berkenhof, met een altaar uit bloemen, en veel lieve woorden van familie.

Na de ceremonie was het tijd voor een kleine receptie waarbij de gasten toekwamen. Na een gezellige borrel was het tijd voor de hapjes, daarna het diner en natuurlijk een knalfeest als afsluiter!