Huwelijk Daniella & Ruben

Daniella en Ruben | Heist-op-den-Berg, Antwerpen

Daniella en Ruben waren meteen duidelijk: het zou geen over the top huwelijk worden, met een uitgebreid feest en een aparte ceremonie, maar een kleinschalig huwelijk met hun beste vrienden en familie. Eentje met een midden-op-de-dag-dansfeest in de tuin, en een uitgebreide receptie op de kinderboerderij. In hun ogen het beste van beide werelden: tussen de dieren, met lekker eten, en de mensen die ze het liefste zien.

De dag startte aan het gemeentehuis van Heist-op-den-Berg. Door de koers was iedereen extra vroeg vertrokken, waardoor we nog best wel wat tijd hadden om foto’s te trekken. Deze gebruikten we dan ook gretig voor enkele leuke familiefoto’s. Zowel op de parking met het bos erachter, als op het gemeenteplein tussen de kerk en het gemeentehuis. De mooie foto’s met vrienden en familie, en de humoristische foto’s, die Daniella graag als herinnering had.

Daarna was het tijd voor het burgerlijk huwelijk. Met in de hoofdrol ringendrager Jack, hun geliefde viervoeter. Ondanks het huwelijk in het gemeentehuis, koos Daniella voor een traditionele touch door haar vader te vragen om haar weg te geven. Een emotioneel moment voor vader en dochter. Daarna was het aan Ruben en Daniella, en natuurlijk Jack, om het ‘officieel’ te maken.

Na de ceremonie was het tijd voor de huwelijksfoto’s! Terwijl de rest van de familie al terug naar huis ging om het tuinfeest op te starten, bleven Daniella, Ruben, Daniella’s broer en schoonzus, en natuurlijk ikzelf, achter voor de huwelijksfoto’s. Deze besloten we op te splitsen in twee delen: voor deel 1 was de locatie de tuin en omgeving van het stadhuis, de rest van de foto’s gingen we voor de receptie aan de kinderboerderij trekken. De foto’s aan het gemeentehuis zijn uiteindelijk zo mooi geworden!

Daarna was het tijd voor de familielunch, nou ja ‘familielunch’. Er waren broodjes en hapjes, en er werd een fles met eigengestookte alcohol bovengehaald uit het vaderland van Daniella. Hierdoor werd het al snel een echt feestje met meteen ook de eerste dans.

En wat doe je als het bruidspaar 4 koeien in de tuin heeft staan? Dan maak je hier natuurlijk ook foto’s mee! En wat voor knappe modellen waren het dan ook 🙂

Van de ene boerderij naar de andere: tegen de late middag verhuisde het feestje naar kinderboerderij de Bollekeshoeve! Zoals hiervoor gezegd werd ook hier een deel van de huwelijksfoto’s getrokken. Met als achtergrond een unieke paardenstal, een weide en paarden. 

Na de huwelijksfoto’s was het tijd voor het feest echt te starten. Het begon rustig met hapjes en een drankje. Daniella en Ruben genoten zichtbaar van de vrienden en familie rond zich en dwaalden van groepje naar groepje om met iedereen te kunnen praten. Ook de taart was een groot succes! Met verbaasde gezichtjes bij Daniella en Ruben, en een lijn van vrienden en familie om één voor één met het bruidspaar en de taart een foto te nemen. Na de taart werd opnieuw ‘de fles’ bovengehaald en startte het feest met: springen op het springkasteel, dansen op tafels en stoelen, de limbo, meer shotjes, en een huis dansfeest. Hieronder een kleine greep uit de sfeerbeelden:

Al bij al was het een feestje om nooit meer te vergeten. Met de liefste vrienden en familie die, ondanks dat velen niet dezelfde taal als mij spraken, mij enorm welkom hebben doen voelen. Ik heb gelachen, gedanst en vastgezeten in het springkasteel en ik zou zelf niets aan de dag veranderen. En ik ben heel zeker dat hetzelfde geldt voor Ruben en Daniella!