Huwelijk Lynn & Dimi

Lynn & Dimi | Stabroek en Schilde

Na hun huwelijk te moeten uitstellen door Corona, was het voor Dimi & Lynn duidelijk: even langer wachten, maar dan wel ineens een knalfeest organiseren! Eentje met al hun vrienden en familie samen. Gewoon een ‘goei feesje’ met iedereen die belangrijk is. Door het uitstellen had Lynn ook meer tijd om alles te plannen. Waardoor alle details tot in de puntjes verzorgd waren: van boeket tot tafeldekking tot bedankjes. Hieronder een kleine samenvatting van hun huwelijksdag!

De dag startte bij Lynn en Dimi thuis. Een ontspannen ochtend met bruidsmeisje Evi en de hond dicht bij haar. Een gezellige babbel met de visagiste en een gsm die constant trilde met gelukswensen. Zelf was Lynn niet echt zenuwachtig. “Dat komt nog wel. Als ik onderweg naar het gemeentehuis ben.” Ondertussen kijken we allemaal naar buiten, waar het onheilspellend donker wordt. De first look die buiten gepland was, dreigde letterlijk in het water te vallen. “Laat het er nu maar uit vallen, dan is het seffens droog”. Ondertussen trok ik naar boven om de details vast te leggen: de huwelijksringen, de schoenen, het gepersonaliseerde jeansvestje en natuurlijk dé huwelijksjurk.

Ondertussen komt de zon dan toch piepen. Opgelucht gaat Lynn naar boven met haar bruidsmeisjes om haar jurk aan te doen. Een emotioneel moment, natuurlijk. Na enkele ’teary smiles’ is het tijd om eindelijk ‘naar hare vent’ te gaan. Eindelijk zal Dimi haar zien in de huwelijksjurk die ze bijna een jaar op voorhand gekozen heeft. En ik denk dat het wel duidelijk is aan onderstaande foto’s dat Dimi fan was. 

Na de first look is het tijd om naar het gemeentehuis te gaan. Jammer genoeg zijn de weergoden ons niet zo goed gezind, want het begint te gieten wanneer we 5min van het gemeentehuis zijn. Een statige entree aan het gemeentehuis is hun dus niet gegund. Maar dankzij de ruime inkomhal is het toch mogelijk om een ‘moment supreme’ in te plannen waarbij de familieleden hun voor het eerst zien. En dan is het zover: hetgene waarnaar al minstens 2 jaar gepland wordt, het officieel moment dat Dimi en Lynn man en vrouw worden. Zelfs het zonnetje komt piepen om samen met Lynn en Dimi te vieren dat ze eindelijk getrouwd zijn!

Terwijl de gasten nog even naar huis mogen voor het feest, begint voor Lynn en Dimi het échte werk: de huwelijksportretten. Ik zeg werk omdat ze beiden op voorhand zeiden dat ze de fotoshoot in het verleden wel leuk vonden, maar dat een uur poseren niets voor hun was. Nou als je de foto’s ziet geloof je hier niets van. Natuurlijk was het dan ook niet gewoon poseren, maar veel kussen, knuffelen en dansen. Met als resultaat super natuurlijke huwelijksfoto’s waarop ze later nog veel kunnen terugkijken.

Na enkele foto’s aan het stadhuis vertrokken we naar hun uitgekozen feestlocatie: Flinckheuvel in Schilde. Een prachtige locatie zowel binnen als buiten, waar we gebruik gemaakt hebben van de vele verschillende hoekjes en achtergronden. En natuurlijk mochten er ook geen foto’s ontbreken van de locatie en de details waarin Lynn zo veel tijd had gestoken.

Na de huwelijksfoto’s was het tijd om hun gasten opnieuw te verwelkomen. Nu begon namelijk de receptie, met aansluitend het diner en avondfeest. Van een gezellige buiten receptie, naar een lekkere BBQ met uitgebreid buffet tot een knallende party: de dag van Dimi & Lynn eindigde hoe hij gestart was. Met veel plezier, veel geliefden en vrienden, veel liefde en heel veel persoonlijkheid.