Stijlgids

De vraag die ik het meeste krijg: wat is het beste om aan te doen voor een fotoshoot?
 
Het allerbelangrijkste is dat het outfits zijn die je zelf graag draagt, waar je je comfortabel en mooi in voelt. Het kleurenpalet zorgt samen met de omgeving voor de sfeer op de foto’s. Wil je graag een warme stijl? Kies dan voor tinten als bruin, roest en oranje. Wissel af met jeans of lichte kleurtjes om contrast toe te voegen. Graag liever een frisse stijl? Kies dan voor veel crèmes en wit in combinatie met jeans of khaki. Bekijk hieronder enkele kleurenpaletten die ik aanraad!
 
Wist je dat ik ook een client closet heb? Bekijk hier welke jurken en andere kledingstukken je gratis kan lenen voor je fotosessie!

Warm tones

Graag meer warmte op jullie foto’s? Ga voor warme kleuren met fijne prints en zachte stofjes voor een heerlijk warm gevoel. Geschikt voor zowel koppels als families en erg fijn bij een golden hour fotoshoot.

Natural tones

Een combinatie van wit/creme en zachte natuurlijke bruintinten. Het geheel zorgt voor een fijne en natuurlijke sfeer waar de aandacht volledig naar jullie uit gaat. Perfect voor familie- of koppelfotoshoots op de heide, in het bos, aan zee of in de sneeuw.

Khakis & creams

Graag wat meer kleur op de foto? Ga voor stoer khakigroen in combinatie met wit en creme. Perfect om ook papa’s en zoontjes tevreden te stellen.

Whites & creams

Tijdloos wit. Met een witte/crème outfit creëer je op 1 2 3 een romantische en zomerse sfeer. Combineer het voor je partner of zoontje met taupe of beige.

Denim mood

Simpel, klassiek en oh zo mooi op foto: ga voor een combinatie van wit/crèmes en jeans. Breng voldoende variatie in de kledij aan door te mixen in verschillende crèmes en witte kleuren, of door voor verschillende kleuren te kiezen zoals wol of kant als contrast bij het denim.

Touches of black

Stoer en klassiek – Ga voor enkele items in het zwart en vorm contrast ten opzichte van de achtergrond. Tijdloos en leuk voor zowel een stadse als natuurlijke locatie. Breek het zwart met enkele lichte stukken en zachte stofjes.