Maternity

Allereerst, van harte proficiat! Wat een bijzondere tijd breekt nu voor je aan. Een nieuw leven in je buik, de perfecte mix van jou en je partner! Laat deze bijzondere tijd op beeld vastleggen om voor altijd deze herinnering te bewaren. Zo fijn om later op terug te kijken als je je baby in je armen hebt.

Een zwangerschapsfotoshoot valt bij voorkeur tijdens de 28ste en 35ste week van je zwangerschap en zal altijd op locatie plaatsvinden. Dit om gebruik te kunnen maken van verschillende omgevingen en het prachtige natuurlijke licht. Tijdens de zwangerschapsshoot worden er foto’s van jou alleen genomen, maar natuurlijk ook met je partner en eventuele broertjes en zusjes. 

client closet & stijlgids

 De meest voorkomende vraag: wat moet ik aandoen voor mijn fotosessie?

Hieronder vind je een knop naar de stijlgids en client closet. In de stijlgids staan verschillende kleurenpaletten en outfit-ideeën waarop je je eigen outfit kan baseren. Hier geef ik een beetje uitleg over welke kleuren mooi staan op foto, maar kan je ook meteen enkele combinaties bekijken zodat je zelf kan zien welk kleurenpalet jou aanspreekt.

Ook heb ik een client closet waar verschillende kledingstukken in zitten die je kosteloos kan lenen voor je sessie. Denk hierbij aan zwangerschapsjurken, gewone jurken, jumpsuits en meer!

Meer informatie via onderstaande links:

Persoonlijke galerij

Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je jouw pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Luxe

Zwangerschapsfotoshoot

399
Sessie van 1 uur
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. alle foto's in de galerij
Galerij bevat 30 tot 60 foto's

Classic

Zwangerschapsfotoshoot

299
Sessie van 1 uur
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 20 digitale bestanden
Keuze uit min 30 foto's

Mini

Zwangerschapsfotoshoot

199
Sessie van 1 uur
Gebruik van client closet
Professionele nabewerking
Incl. 10 digitale bestanden
Keuze uit min 25 foto's

Bovenstaande prijzen zijn excl. vervoerskosten bij meer dan 10km rond Lier.

Meer informatie of een zwangerschapssessie boeken?

De algemene voorwaarden kan je hier lezen.