Family

Willen jullie ook natuurlijk, spontane en liefdevolle foto’s van het hele gezin? Geen smartphone vol foto’s van enkel je partner en kinderen, maar leuke foto’s van jullie samen, in ongedwongen sfeer voor een natuurlijk resultaat. Tijdens de fotoshoot wordt er ruimte gelaten voor gespeel, gelach, kusjes en knuffels. Neem je kinderen mee op avontuur in plaats van de standaard fotoshoot waar ze stil moeten zitten en geforceerd moeten lachen

 

Zo trekken we bij een familiefotoshoot standaard naar buiten, zodat je kinderen nieuwe omgevingen kunnen ontdekken. Klimmen in bomen, op zoek gaan naar kabouters en paddenstoelen of dollen als gezin. Alles kan en mag om die spontane glimlach van jullie allen op beeld te krijgen. Zo kan je ook een bepaalde hobby of favoriete locatie in de fotoshoot verwerken, of gewoon lekker knuffelen in de heide.

client closet & stijlgids

 De meest voorkomende vraag: wat moet ik aandoen voor mijn fotosessie?

Hieronder vind je een knop naar de stijlgids en client closet. In de stijlgids staan verschillende kleurenpaletten en outfit-ideeën waarop je je eigen outfit kan baseren. Hier geef ik een beetje uitleg over welke kleuren mooi staan op foto, maar kan je ook meteen enkele combinaties bekijken zodat je zelf kan zien welk kleurenpalet jou aanspreekt.

Ook heb ik een client closet waar verschillende kledingstukken in zitten die je kosteloos kan lenen voor je sessie. Denk hierbij aan zwangerschapsjurken, gewone jurken, jumpsuits en meer!

Meer informatie via onderstaande links:

Persoonlijke galerij

Na de fotosessie bewerk ik de mooiste foto’s tot in detail. Dit duurt maximum 2 weken. De bewerkte foto’s komen in een online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitkiezen. De foto’s die in het gekozen pakket inbegrepen zitten, kunnen dan meteen gedownload worden. Wensen jullie meer digitale foto’s en wil je van pakket upgraden of had je graag gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle producten? Dan kan je mij steeds contacteren via whatsapp, mail of de website.

Luxe

Familiefotoshoot

299
Sessie van 1 uur
Gebruik van de client closet
Professionele nabewerking
Incl. 20 digitale bestanden
Keuze uit min 25 foto's

Classic

Familiefotoshoot

219
Sessie van 1 uur
Gebruik van de client closet
Professionele nabewerking
Incl. 12 digitale bestanden
Keuze uit min 20 foto's

Mini

Familiefotoshoot

149
Sessie van 40 min
Gebruik van de client closet
Professionele nabewerking
Incl. 6 digitale bestanden
Keuze uit min 15 foto's

Bovenstaande prijzen zijn excl. vervoerskosten bij meer dan 10km rond Lier.

Meer informatie of een familiesessie boeken?

De algemene voorwaarden kan je hier lezen.